Marleen E. Helsloot

Penningmeester Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt

In Nederland hebben wij het goed, erg goed.
Helaas profiteren niet alle mensen van deze welvaart en daarvoor is geen enkel excuus te bedenken dat dit rechtvaardigt. We hebben echter wel de mogelijkheden in ons land dat we het allemaal goed zouden kĂșnnen hebben.
Ik heb me het lot van mensen die het minder getroffen hebben altijd aangetrokken. Toen ik de Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt tegenkwam, hoefde ik geen seconde na te denken. Daar wilde ik heel graag deel van uitmaken.
Dat de stichting op het organisatorische vlak ook hulp kon gebruiken, is met mijn achtergrond als organisatiewetenschapper, koren op mijn molen.
Sinds een paar jaar ben ik getrouwd met BO, de liefste man op aarde. Wij hebben een hond Banjer en een fijn leven samen.
In mijn werkzame leven ben ik mannencoach en raadslid voor D66 in Oosterhout. Daarnaast werk ik nog een paar uur in de zorg voor verstandelijk gehandicapten.
De Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt heeft mijn hart gestolen en ik hoop dat we zoveel mogelijk kinderen de komende jaren van een goed ontbijt kunnen voorzien. Doe je mee?
Nationaal Jeugd Ontbijt

Onze locatie

Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt
Taalstraat 40
5261BE VUGHT
Noord-Brabant

Contact

+31 (0)6 - 531 871 33

info@nationaaljeugdontbijt.nl
www.nationaaljeugdontbijt.nl

Algemeen

Bank: IBAN NL31RABO0310419867
Kamer van Koophandel: 65730925
ANBI: Juli 2016 verleend.
BTW: NL8562.34.783.B01
Alle rechten voorbehouden © , Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.