Stichting Nationaal
Jeugd Ontbijt

Een lege maag heeft geen oren!

Elk kind uit Breda heeft recht op een goed ontbijt

Een goed begin is het halve werk! We weten uit onderzoek dat het belangrijk is om ’s morgens te ontbijten, omdat dit je overdag helpt om goed op te letten en meer voor elkaar te krijgen. Andersom is het zo dat je gewoon minder presteert als je het ontbijt overslaat. Jammer genoeg lukt het niet elke ouder om ’s morgens een lekker ontbijtje op tafel te zetten. Misschien is er gewoon niet genoeg geld, te weinig tijd, of weten ze gewoon niet hoe belangrijk een goed ontbijt voor je is.
Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt ondersteunt kinderen en ouders uit Breda in die vroege uurtjes. Wij zorgen ’s morgens thuis aan de keukentafel voor een heerlijk, goed gevuld ontbijtje, waar kinderen de hele dag volop profijt en plezier van hebben!
Wekelijks bezorging van gratis boxen met 7 gezonde ontbijtjes bij de kinderen thuis.
Levering 52 weken per jaar, dus ook tijdens de vakanties!
U en uw kinderen blijven helemaal anoniem, dus uw privacy is beschermd!

WAAR STAAN WIJ VOOR

Onze missie: Zorgen voor een lekker en voedzaam ontbijt voor ieder kind dat in Breda naar school gaat. Elk kind heeft er recht op om gezond en goed te eten en ’s morgens een goede start te maken. Wij bieden aandacht, betrokkenheid en waar mogelijk ondersteuning aan kinderen en hun ouders of verzorgers.

WIE WILLEN WE BEREIKEN

Ouders of verzorgers uit Breda die het financieel moeilijk hebben, waardoor het niet altijd lukt hun kinderen ’s morgens een gezond ontbijt te geven. Ouders of verzorgers, die af en toe een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ouders of verzorgers, die samen met ons het verschil willen maken en hun kinderen alle kansen willen geven die ze verdienen. Die ouders en verzorgers hopen we te bereiken en aan te spreken!

HOE WERKT HET?

Meld u aan via het contactformulier en vul alle gegevens in. Gaat het om meer dan één kind, vul dan voor elk kind een nieuw contactformulier in, nadat u onderaan het formulier op verzenden heeft geklikt. Vergeet vooral niet te vermelden of het kind ergens allergisch voor is en of er andere bijzonderheden zijn.
Is de aanvraag geaccepteerd, dan worden wekelijks gratis boxen met 7 gezonde ontbijtjes bij de kinderen thuis bezorgd. Dat gebeurt 52 weken per jaar, dus óók tijdens de vakanties! U en uw kinderen blijven geheel anoniem, dus uw privacy is gewaarborgd. Zonder uw toestemming nemen wij géén contact op met de school!

GOED ONTBIJT, VROLIJKE KINDEREN

We willen allemaal niets liever, dan dat onze kinderen gezond en gelukkig zijn. Met elke dag opnieuw een heerlijk ontbijtje uit ons ontbijtprogramma, zorgen we samen voor een goede start!
Een goed ontbijt voor onze kinderen
Een goed ontbijt voor onze kinderen
Een goed ontbijt voor onze kinderen
Een goed ontbijt voor onze kinderen
Nationaal Jeugd Ontbijt

ONZE LOCATIE

Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt
Taalstraat 40
5261BE VUGHT
Noord-Brabant

ALGEMENE INFORMATIE

Bank: IBAN NL31 RABO 0310 4198 67
Kamer van Koophandel: 65730925
ANBI: Juli 2016 is de ANBI status verleend.
BTW: NL8562.34.783.B01

Alle rechten voorbehouden © , Nationaal Jeugd Ontbijt.
Website beheer en onderhoud door LinQxx
Website beheer en onderhoud - LinQxx