Stichting Nationaal
Jeugd Ontbijt

Een lege maag heeft geen oren!

Onze ontbijtjes

Er zijn door onze Voedingsdeskundige Brigitte de Laat 13 verschillende ontbijtboxen samengesteld. Dat leidt tot iedere week een andere samenstelling van de ontbijttas.

Ontbijtpakket 1

Boordevol vezels en granen en de nodige vitamines. Dit ontbijtpakket bestaat uit een pak meergranencrackers, pindakaas en aardbeienjam voor erop en twee goed gevulde yoghurts.

Ontbijtpakket 2

Rijkelijk gevuld met alle gezonde bouwstoffen die een lichaam in de groei nodig heeft. Dit ontbijtpakket is gevuld met overheerlijke speltwafels, hummus en smeerkaaspuntjes en een bak stevige yoghurt om de dag goed mee te beginnen!

Ontbijtpakket 3

Veel variatie zorgt voor een gevarieerd ontbijt. Goed gevuld met mineralen en vitamines die je nodig hebt om de dag goed door te komen. Dit ontbijtpakket bestaat uit meergranencrackers, aardbeienjam, smeerkaaspuntjes en heerlijke yoghurt.

Ontbijtpakket 4

Pakketje nummer vier bestaat uit een pak speltwafels, een pot sandwichspread en aardbeienjam en een lekker gevuld yoghurtje.

Ontbijtpakket 5

Begin de dag met een dansje, een lach en een stevig ontbijt! Dit pakket bestaat uit beschuit, aardbeienjam, smeerkaaspuntjes en twee frisse yoghurts om de dag vrolijk tegemoet te zien!
Nationaal Jeugd Ontbijt

ONZE LOCATIE

Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt
Taalstraat 40
5261BE VUGHT
Noord-Brabant

ALGEMENE INFORMATIE

Bank: IBAN NL31 RABO 0310 4198 67
Kamer van Koophandel: 65730925
ANBI: Juli 2016 is de ANBI status verleend.
BTW: NL8562.34.783.B01

Alle rechten voorbehouden © , Nationaal Jeugd Ontbijt.
Website beheer en onderhoud door LinQxx
Website beheer en onderhoud - LinQxx